Bliv medlem af Brødeskov Lokalråd

 

Brødeskov Lokalråd er intet uden sine medlemmer. Vi opfordrer dig derfor til at blive medlem, hvad enten det bare er for at støtte eller det er for at tage aktiv del i det interessante arbejde. Det beskedne kontingent er kr. 100 for husstande, kr. 50 for enkeltmedlemmer og kr. 200 for foreninger.

Som betalende medlem optages enkeltpersoner og husstande (Enkeltmedlemmer) samt foreninger, råd og grupper (Foreningsmedlemmer) med hjemsted i foreningens område. Desuden kan personer eller grupper, der deltager i foreningens arbejde, optages som støttemedlemmer, selvom de bor uden for området.

Udfyld nedenstående formular og send den til vores kasserer samtidig med at du indbetaler medlemskontingent via din Webbank ved at overføre beløbet til konto nr. 63001583230 i Lokalbanken. Du vil herefter modtage en bekræftelse på dit medlemsskab.

Har du brug for yderligere information inden indmeldelsen er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Brødeskov Lokalråds bestyrelse Find bestyrelsen på linket HER.


Navn:


Adresse:
Mail:


Bemærkninger: