Brødeskov Lokalråd


Lokalrådets generalforsamling 2020 er aflyst.

I september udgaven af Brødeskov borgeravis står der at generalforsamlingen 2020 er aflyst. Noget af det materiale, som bestyrelsen plejer af fremlægge på generalforsamlingen er i stedet bragt i Borgeravisen.
Bestyrelsen håber på forståelse for denne beslutning. Hvis du har indvendinger mod denne beslutning, hører vi gerne fra dig på mailadressen længere nede på denne side.
Du kan allered nu se den nye udgave hvis du klikker på Borgeravisen i venstre side af billedet. Her kan du også finde tidligere udgaver.


COVID-19 information

Den 10. september har Hillerød Kommune opfordret lokalrådene til at dele følgende information.

Som I nok ved, er Hillerød kommune nu i rød zone. Det skyldes, at vi desværre har et incidenstal (hvor mange smittede) for Hillerød på 23,5 pr. 100.000 borgere. Når det tal overstiger 20, går kommunen i rød zone. At være i rød zone betyder ikke nødvendigvis, at der vil blive taget ekstra forholdsregler, men det betyder, at sundhedsmyndighederne og kommunen selv holder et ekstra vågent øje med udviklingen og mulige forebyggende tiltag.

Kommunen er derfor i gang med at se på forebyggende tiltag, der kan medvirke til at bremse udviklingen og derfor skriver vi også til jer med en opfordring om i denne tid at bruge de kanaler I har til information til borgerne i jeres lokalområde om at holde godt fast i sundhedsstyrelsens 5 råd: .
1. Vask ofte hænder eller brug håndsprit
2. Host eller nys i dit ærme
3. Undgå håndtryk, kindkys og kram
4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
5. Hold afstand – og bed andre tage hensyn
Derudover skal man endelig blive hjemme fra arbejde og fritidsaktiviteter, hvis man føler sig sløj, er syg eller har nogen som helst symptomer på Covid-19 og bruge mundbind i den offentlige transport.

I kan fortsætte med at drive jeres aktiviteter efter gældende retningslinjer og bliv ved med at informere relevante hos jer om disse.

Det er ligeledes fortsat vigtigt, at vi sammen opfordrer alle til fortsat at overholde anbefalingerne om afstand i det offentlige rum generelt.


Brødeskov station.

Den 28. september kunne man læse i Frederiksborg Amts Avis, at Brødeskov Station flyttes over til Nr. Herlev i 2020. Projektet er blevet ramt af forsinkelse, så arbejdet med at flytte stationen forventes nu først påbegyndt i starten af 2021.


Hvis du ønsker at modtage mail fra Lokalrådet, kan du sende en mail til Bestyrelsen@Brodeskov.net, skriv gerne hvilken by eller område du bor i, så vi har mulighed for at sende mere målrettet information ud.


Støttebidrag kan indsættes på konto 6300 - 0001583230
eller via mobilepay 94329.