Brødeskov Lokalråd


Lokalrådets generalforsamling er aflyst.

Der kan efterhånden ikke være nogen, som kan være i tvivl om, at dette ikke er en helt normal afslutning på vinteren. Det påvirker nu også Brødeskov Lokalråd, som har besluttet at udsætte generalforsamlingen.

Generalforsamlingen skulle da også være afholdt i Brødeskov Idrætsforening, som har besluttet at lukke ned for samtlige aktiviteter ind til søndag den 29. marts 2020.

Ifølge vedtægterne skal generalforsamlingen afholdes inden udgangen af marts måned, men vi håber på forståelse for den situation, vi står i nu, som gør at vi ikke føler det er forsvarligt at gennemføre generalforsamlingen nu.

Vi vil på et senere tidspunkt indkalde til generalforsamling i Brødeskov Lokalråd. Ny indkaldelse vil ske med 14 dages varsel.

Hvis du har sendt din mailadresse til Bestyrelsen@Brodeskov.net vil du nu have modtaget en mail om at generalforsamlingen er aflyst.

Hvis du ønsker at modtage mail fra Lokalrådet, kan du sende en mail til Bestyrelsen@Brodeskov.net, skriv gerne hvilken by eller område du bor i, så vi har mulighed for at sende mere målrettet information ud.

Hvis vi har din mailadresse, vil vi sende en mail til dig, når vi har fundet et nyt tidspunkt, hvor vi kan holde generalforsamlingen.


Brødeskov Lokalhistoriske Forening holder også generalforsamling i foråret. Det sker onsdag den 22. april kl. 19. i Sognegården, Kirkepladsen 1, Nr. Herlev.
I forlængelse af generalforsamlingen kommer Christian Obel og fortæller om Frederik den andens kanaler, så det bliver en helt sikkert en spændende aften, hvor du kan lære lidt om områdets historie.

Du kan læse mere om generalforsamlingerne og meget andet i nr. 231 af Brødeskov Lokalavis, som bliver uddelt i lokalområdet i den første uge i februar.


Brødeskov station.

Den 28. september kunne man læse i Frederiksborg Amts Avis, at Brødeskov Station flyttes over til Nr. Herlev i 2020. Projektet er blevet ramt af forsinkelse, så arbejdet med at flytte stationen forventes nu først påbegyndt i starten af 2021.


Støttebidrag kan indsættes på konto 6300 - 0001583230
eller via mobilepay 94329.