Brødeskov Lokalråd


Byudvidelse langs Brødeskovvej?

Lokalrådet er blevet kontaktet af beboere i Lille Sverige området, fordi man er blevet opmærksom på planer om en væsentlig udvidelse af byområderne i den sydlige del af Hillerød. Vi kan bekræfte, at vi også har kendskab til flere private investorer, som ønsker at bygge i primært tre områder langs Brødeskovvej, det er dog ikke meget materiale vi har omkring planerne på nuværende tidspunkt, og det vil vi nok heller ikke få, så længe projekterne ikke er udsendt i offentlig høring fra Hillerød Kommune, dog er projektet nærmest Gl. Frederiksborgvej offentliggjort i Facebook gruppen ”Ny Hammersholt”. Der er ikke nogen tvivl om, at de private investorer gerne ser, at den kommende kommuneplan kommer til at åbne op for muligheden for, at de kan komme til at realisere deres projekter.

Lokalrådets officielle holdning til udvikling af vores område, fremgår af landsbyvisionerne for Brødeskov Lokalråd. De nuværende landsbyvisioner kan ses på Hillerød Kommunes hjemmeside, men da disse visioner efterhånden har 10 år på bagen, har kommunen bedt lokalrådene om at revidere disse. Brødeskov Lokalråd er i gang med dette arbejde, og vil snart kunne offentliggøre vores reviderede udgave, så du har mulighed for at komme med dit input til visionerne, før vi afleverer disse til Hillerød Kommune. Vi har ikke intentioner om at ændre i det nuværende budskab, men du kan forvente at se en forkortet udgave i forhold til den nuværende landsbyvision.

Lokalrådet er ikke noget uden din stemme, så derfor er vi dybt afhængige at høre din mening, så vi kan kun opfordre til god og konstruktiv dialog i flere af de Facebook grupper, der er i området, og send gerne et tip til Bestyrelsen@Brodeskov.net, hvis der er noget, du mener vi bør fokusere på.

I sidste ende er det de politikere vi har valgt til byrådet, som tager beslutningerne. Vores opgave er at forsøge at påvirke dem, til at tage de rigtige beslutninger.


Lokalrådets generalforsamling 2020 er aflyst.

I september udgaven af Brødeskov borgeravis står der at generalforsamlingen 2020 er aflyst. Noget af det materiale, som bestyrelsen plejer af fremlægge på generalforsamlingen er i stedet bragt i Borgeravisen.
Bestyrelsen håber på forståelse for denne beslutning. Hvis du har indvendinger mod denne beslutning, hører vi gerne fra dig på mailadressen længere nede på denne side.
Du kan allered nu se den nye udgave hvis du klikker på Borgeravisen i venstre side af billedet. Her kan du også finde tidligere udgaver.


COVID-19 information

Husk at holde godt fast i sundhedsstyrelsens 5 råd: .
1. Vask ofte hænder eller brug håndsprit
2. Host eller nys i dit ærme
3. Undgå håndtryk, kindkys og kram
4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
5. Hold afstand – og bed andre tage hensyn
Derudover skal man endelig blive hjemme fra arbejde og fritidsaktiviteter, hvis man føler sig sløj, er syg eller har nogen som helst symptomer på Covid-19 og bruge mundbind i den offentlige transport.

Det er fortsat vigtigt, at vi alle fortsat at overholder anbefalingerne om afstand i det offentlige rum.

Hvis du ønsker at få lave en Covid-19 test, kan du booke en til til Coronatest på coronaprover.dk


Brødeskov station.

Den 28. september kunne man læse i Frederiksborg Amts Avis, at Brødeskov Station flyttes over til Nr. Herlev i 2020. Projektet er blevet ramt af forsinkelse, så arbejdet med at flytte stationen forventes nu først påbegyndt i starten af 2021.


Hvis du ønsker at modtage mail fra Lokalrådet, kan du sende en mail til Bestyrelsen@Brodeskov.net, skriv gerne hvilken by eller område du bor i, så vi har mulighed for at sende mere målrettet information ud.


Støttebidrag kan indsættes på konto 6300 - 0001583230
eller via mobilepay 94329.